VoIP Gorinchem

Bij Marble Systems in Bruchem, omgeving Gorinchem, kunt u veel meer dan alleen een website laten maken. Wij ondersteunen u ook met het overstappen naar VoIP-telefonie.

Bellen via de vaste lijn of mobiel bellen?
Bellen via een vaste lijn heeft verschillende voordelen: Goede bereikbaarheid en voordelige beltarieven. Helaas is de aanschaf van een vaste lijn vrij duur, om over de vaste kosten en de maandelijkse rekening maar te zwijgen. Met VoIP telefonie is een vaste lijn met hoge kosten overbodig maar u behoudt de voordelen van de vaste lijn!

Wat is VoIP telefonie?
VoIP telefonie betekent Voice-Over-Internet-Protocol. Andere termen voor VoIP zijn: IP-telefonie, internetbellen of bellen over internet genoemd. Dit is precies wat VoIP is: bellen via uw internetaansluiting. Hierdoor is VoIP overal beschikbaar, ook in Gorinchem.

Telefoonkosten besparen.
Wanneer u kiest voor bellen met VoIP heeft u een onbeperkt aantal inkomende en uitgaande lijnen. Een dure ISDN-verbinding of aparte kosten voor een vaste lijn zijn overbodig. Uw huidige internetverbinding is alles wat u nodig heeft!

Naast het besparen op uw maandelijkse kosten, bespaart u ook per telefoongesprek. Het starttarief van VoIP is vaak de helft goedkoper dan bellen met de vaste lijn. Hierbij is het tarief per minuut zeer aantrekkelijk. Bekijk op onze website wat u bespaart!

Wat kost VoIP bellen in Gorinchem?
VoIP telefonie bestaat uit minimaal drie componenten: Een telefoonnummer, een VoIP account en een pakket.  Met behulp van onze VoIP-calculator berekent u het eenvoudig! U vindt op onze website de kostencalculator.

Overal bereikbaar, ook buiten Gorinchem.
Het VoIP-telefoonnummer is gekoppeld aan uw IP-adres. Als u op uw laptop werkt, bent u overal op dit vaste nummer bereikbaar als u een internetverbinding heeft, ook buiten de omgeving van Gorinchem.

Marble Systems, omgeving Gorinchem en VoIP telefonie
Bij Marble Systems is VoIP telefonie volledig in de Cloud. Hierdoor is er geen fysieke telefooncentrale nodig in uw werkruimte, alleen VoIP-telefoontoestellen. Marble Systems levert VoIP-telefoons, kijk ook in onze webshop! Marble Systems rekent geen eenmalige kosten. Hierdoor bespaart u al vanaf de eerste dag! Vrijwel alle diensten en pakketten zijn binnen één dag te instaleren en zijn maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast. Uw pakket is eenvoudig aan te passen naar het belgedrag binnen uw onderneming in de omgeving van Gorinchem, of dit nu toe- of afneemt.

Wilt u persoonlijk en vrijblijvend advies over VoIP-bellen in Gorinchem? Neem dan vrijblijvend contact op met Marble Systems over VoIP. Telefoon (0418) 56 10 56 of info@marblesystems.nl

Naar volledige website