Website voor de makelaar

Marble Systems weet als geen ander dat iedere branche anders is. Dit werd ons helemaal duidelijk toen wij de eerste website voor een makelaar hebben ontwikkeld. Voor een website van een makelaar is het belangrijk dat er een duidelijk overzicht is van uw complete huizenaanbod en van potentiële kopers. U wilt als makelaar natuurlijk bezig zijn met de taxatie en verkoop van huizen en geen tijd verspillen aan een omslachtig CMS programma.

Speciaal voor makelaars heeft Marble Systems de module "Huizen" ontwikkeld. Deze module is tot stand gekomen door samenwerking met verschillende makelaars. Marble Systems CMS Module huizen bevat een uitgebreide CRM (Customer Relationship Management). Hierdoor behoudt u eenvoudig het overzicht en de relatie van al uw klanten.

Meer dan alleen een website

In ons CMS-systeem zijn diverse koppelingen opgenomen. Hierdoor wordt uw aanbod landelijk gepubliceerd op huizensites zoals jaap.nl en Funda. U betaalt hiervoor geen extra kosten. U hebt al een makelaarswebsite met koppelingen voor €899,-

Hierdoor is deze module volledig gericht op verkopers en potentiële kopers van huizen en kavels. Marble Systems CMS Module Huizen: Van en voor makelaars!

Portfolio

Kijk eens naar onze opgeleverde websites voor makelaars! Natuurlijk maken wij uw makelaarswebsite voor u op maat. Heeft u andere wensen of voorwaarden die u stelt aan uw website? Wij maken uw website zoals u het wilt!

Wilt u meer informatie over een makelaarswebsite? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons CMS voor makelaars. Wij laten u graag zien wat Marble Systems voor makelaars kan betekenen.

Naar volledige website